Ferielejlighed

Vores ferielejlighed er en del af Digegaarden, som er en historisk stråtaget bondegaard på Fanø. Beliggenhed er helt fantastisk direkte ved digen og med udsigt på havet og mod Esbjerg.

Digegaarden ligger kun en kilometer fra den hyggelige Nordby, hvor færgen sejler til og fra Esbjerg. Fartplanen findes her. I den historisk fiskerby Nordby findes mange butikker, restaurants og supermarkeder. Yderligere informationer om Nordby og Fanø findes på visitfanoe.dk.

I vinteren 2015/2016 fik vi udbygget en hyggelig ferielejlighed for 2 personer med en størrelse af 25 m². Ferielejligheden er inderettet med dobbeltseng, sovesofa, brusebad og en lille køkken. Køkkenet tilbyder opvaskemasinen, 4-plader-komfur, oven og køleskab. Mange gæster har allerede booket lejligheden og deres mange positive kommentarer findes i vores gæstebog.

Impressioner af vores ferielejlighed:

Opholdet i fereilejligheden er især rettet til rytter og hesteejer, som kan godt tænke sig at holde ferie sammen med deres hest. Vores opstaldningstilbud findes her og vores ridetilbud her.

Prisen for ferielejighed er inklusiv strøm og vand og for 2 personer. Kontakt os venligst, hvis I vil gerne komme med flere personer. Sengelinned og håndklæder skal gæsterne medbringe selv.

Book vores ferielejlighed på Digegaarden

Ferielejligheden kan bookes via Booking.com.