Katy og Martin

Katy

Jeg hedder Katy Daegling.
Jeg har været uddannet dyrlæge siden 1992.
I 2013 blev jeg certificeret kiropraktor for dyr igennem IVCA. Siden  01-05-2020 glæder jeg mig at drive en dyreklinik for kiropraktik på Fanø.

Siden jeg var 5 år gammel har jeg haft egen heste.
Jeg købte min første spanske hest Fuego for 20 år siden. Dermed begyndte min stor interesse for den klassisk-barokke ridekunst og min begejstring for barokke hesteracer.

Fanø er øen, hvor jeg lærte at løbe og hvor jeg  holdt ferie i et par hyggelige uger hver sommer. Så var der ikke meget at overveje, da chancen kom til at købe Digegaarden. Det gav mig muligheden til at forbinde min drøm af en hestegård tæt på havet med mit arbejde som kiropraktor. Hver hund og hver hest, som kommer på øen sammen med jer, har nu muligheden for at nyde ferien ligesom mig selv. Jeg glæder mig til at byde jer velkommen på Digegaarden.


Martin

Martin

Jeg hedder Martin Daegling. Jeg er selvstændig IT-konsulent for softwareløsninger ind i medicinalbranchen. På grund af at jeg er vokset op i nærheden af Nürnberg har jeg først haft en udretning mor syd. Hos min familie i Østrig nydede jeg at stå pa ski, lave vandreture og at bade i Alpensøer. Så mødte jeg min kone Katy og vi havde snart vores første ferie her på Fanø. Opholdet (og min kone) har overbevist mig at vores fremtidige bosted skal være tæt på vandet. Vi har brugt et par år til at finde vores smukke gård her på Fanø. Nu glæder jeg mig også at byde jer velkommen på Digegaarden. Vi er klar til at dele vores begejstring med jer.